Telefon nummer svig

I de seneste år, har 900 telefonnumre, som den kaldende part betaler et gebyr per minut, været brugt af tv-stationer til at fremkalde viewer deltagelse og tilbyde tjenester såsom aktuelle vejrforhold. Men pas på svindlere, der vil lokke dig til at ringe op 900 uden at give dig noget til gengæld for dine penge.

Disse svindlere kan love dig et produkt eller en tjeneste, som kredit reparation eller en rejsepakke, men hvad du rent faktisk modtager vil være ganske skuffende. Dem med dårlig kredit i håb om at modtage et kreditkort ved at kalde en 900 antallet kan modtage en liste over banker, hvor de kan anvende for sådan et kort. Dem, der får at vide at kalde, fordi de er vinderne i sweepstakes modtager intet overhovedet. Men du vil være endnu mere utilfreds med de afgifter, der vises på din telefonregning–nogle gange $30 eller mere.

I fortiden, har svindlere brugt 800 gratisnumre til at udføre mange af de scams, de nu fremme via 900-numre. De omfatter falske gratis præmie samt gratis ferie tilbud og vildledende kreditkort tilbud. De begynder ofte når svindler sender du en besked i mail hævder, at du har vundet noget gratis eller har kvalificeret sig til kredit.

Nogle gange, når du kalder en 900 nummer, vil du blive bedt at lytte til en længe registrerede salgstale. Husk, jo længere du er på telefon, jo højere bliver opkaldsomkostninger. For at føje spot til skade, for enden af den salgstale, vil du ofte blive dirigeret til en anden 900 telefonnummer for yderligere oplysninger eller at bestille dit produkt eller din service. Hvis du ringer til andet 900 nummeret vil du derefter blive faktureret for en yderligere 900 antal telefonopkald. At huske følgende kan hjælpe dig med at undgå at blive offer for 900 nummer svig:

Være mistænksom, når du modtager en præmie anmeldelse eller andre kampagnetilbud, som beder dig om at ringe op 900. Der er altid en afgift for et 900 antal opkald.

Aldrig ringe 900 op, medmindre du er helt sikker på hvor meget du vil blive opkrævet og er villige til at betale den.

Være på vagt, hvis efter opkald et 900-nummer du hører et budskab beder dig om at ringe til et andet 900 nummer.

Hvis du aldrig har hørt af virksomheden at gøre fremme, tjek det med din lokale Better Business Bureau eller forbruger protection agency.

Stole på din egen sunde fornuft. Hvis det lyder for godt til at være sandt, det sikkert er.

Hvis du er blevet taget af en 900 nummer bedrageri ordning og US-Mail er blevet brugt på nogen måde, rapportere din oplevelse til din lokale postmester eller den nærmeste post-inspektør.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *