Hvordan vil du gerne være i Showbiz?

Det lover et liv i rigdom og berømmelse. En livsstil glitz og glamour: fabelagtig parter, blændende smykker designer klædeskabe, luksusbiler, fast ejendom ejendomme, smukke mennesker. Der ville ikke blive lokket af kraften i succes showbusiness har at tilbyde?

Uanset om du kommer fra en fattig familie eller du blev født med den legendariske skeen i munden, uanset om du er en intellektuel eller en dum blondine, uanset om du har talent eller bare de rigtige aktiver… Når showbiz fejlen rammer dig, er du i til vilde turen af dit liv.

Mange er kaldede, men få er udvalgt

Lokke af showbusiness fortsætter succesen med reality tv format hvor almindelige mennesker blive stjerner af en angiveligt unscripted situationer eller dokumentation af faktiske hændelser i en person’s daglige liv. Uanset om det er et spil show, dating søgning eller talent quest, skarer af mennesker linje op i løbet auditions, håb om at blive deltagere i disse shows, som kunne være et springbræt til at blive overnight fornemmelser. Når valgt, hjælpe disse shows deltagerne til at skinne ved at give dem nok eksponering til hog rampelyset og konkurrere med de mere etablerede tv og film personligheder for offentligheden og medierne opmærksomhed.

Dog ud af tusindvis af aspiranter får kun en håndfuld denne livsændrende pause de har ventet. Ikke alle, der er talentfulde og smukke er sikret blommefarvet. Ikke selv at have den rette indstilling er nøglen til stjernestatus. Hollywood er fuld af unger og berygtede berømtheder, og alligevel fortsætter de med at svæve højt i deres karriere.

Vinde i et gameshow eller talent søgning vil helt sikkert start-up ens karriere men det er stadig op til personen at spille sine kort godt så vil der stadig være masser af udfordringer til ansigt og forhindringer at overvinde som en klatrer op ad stigen til succes. I nogle tilfælde ender vinderen har ingen karriere overhovedet, mens runner up får alle de rigtige pauser.

Spille feltet

Show business har sin egen beskidt politik. Survival of the fittest er navnet på spillet. Den “stærkeste” ikke nødvendigvis konnoterer positive egenskaber, men det er muligheden for at spille i feltet, og til at spille det rigtige. Men det ikke betyder, at der er ikke flere gode mennesker i show business, en masse kompromiser er på spil i at holde op med det herskende system i branchen. At have den rigtige slagkraft eller forbindelser med indflydelsesrige personer i produktionen hierarkiet er en fordel. Det tjener som en genvej til at få de rigtige pauser. Casting sofaen er en anden historie hvori vordende skuespillere/skuespillerinder udveksle seksuelle ydelser til at få en del. Men i sidste ende, publikum eller den brede offentlighed vil være den ene til at give dommen. Hvis stjernen gør det store i Box Office, vil der være et opfølgende projekt. Ligegyldigt hvordan man forsøger at manipulere situationen, hvis publikum ikke vil godkende det, karrieren vil ikke blomstre.

Håndtering af succes

Vi ved alle, at succes kan ændre en person enten positivt eller negativt. De, der holder fødderne plantet og forankret dybt på jorden eller anden måde lykkedes at skabe balance mellem virkningerne af succes og har været nede på jorden på trods af at være i drømmeland. Beundring fremkaldt af berømmelse, for meget rigdom kan undertiden følelsesløse en persons sanser og mister perspektiv med virkeligheden. Alt synes at være en drøm, surrealistisk.

Historien fortæller os af berømte berømtheder, hvis liv er blevet ødelagt på grund af succes. De har tendens til at føle sig ensom og tom. De forsøger at fylde dette tomrum i deres liv ved hjælp af narkotika, feste alle nat, sex, alkohol, gambling og andre laster. Alt for mange tilfælde af narkotikamisbrug, selvmord relateret til sovepille overdosis, mental og følelsesmæssig sygdom. Disse folk er tilbøjelige til at panikanfald og angst.

Dette gælder ikke kun i show business men selv i andre områder af bestræbelse. Når man giver mulighed for succes at få i hovedet, fører det til selvdestruktion. Hårdt arbejde høster succes. Men succes, når de ikke håndteres korrekt, vil også bringe undergang. Så til dem, der ønsker en karriere i intriger være belæsset og kontroversielle verden af showbusiness, sikker på at vide, hvad det tager for at gøre det. Og når du har gjort det, skal du sørge for at håndtere det godt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *