Chok hemmeligheder af succesfulde HYIP investering. Bruger du det?

Hvad er dit mål? For at tjene penge hurtigt, få ekstra indtægt uden at arbejde. HYIP marked kan indser din drømme eller gør du konkurs. Hvor er grænsen? Lytte til mig og du vil vide, hvordan at være rig.

Som vellykket HYIP investor bør du vide gyldne regler for sikker investering. Disse regler er meget betydelig og jeg vil have dig til at kende dem på din finger tips, før du faktisk begynde din investering måde.

Tænk langsigtet: aldrig nogensinde tror eller har planer om at blive rig i en kort periode. Det er ikke virkeligheden. Normalt god HYIP vil aldrig betale helt din hovedstol og renter i mindre end 6 måneder.

Ikke forlade: vindere ikke holde op og quitters ikke vinder. Det er en lov af vores liv. Det næste skridt du tager kunne være den vindende skridt, men hvis du afslutter, vil du aldrig vide, hvor meget du er at miste. Bare holde investere og lære bedre måder til bedre din situation i livet.

Være parat til at løse: I alt, hvad du gør i livet er der altid gange når der forekommer tab. Livet handler om op-og nedture. Bruge tab eller svigt som et springbræt til større succes og også som en erfaring til at gøre bedre investeringsplaner, rette op på dine strategier.

Diversificere: Aldrig lægge alle dine æg i en kurv. Dette er meget vigtig regel i HYIP investering. Investere i mere end 5-7 programmer til at oprette flere streams af investering indkomst for dig selv.

Forskning og forskning igen: altid udføre din egen forskning også. Altid holde ørerne på jorden, Deltag HYIP fora, læs FAQ og vilkår, læse e-mails sendt af de programmer, du tilmelder dig, kontrollere målestationerne som theHYIPs.net og skriver deres støtte, hvis der er spørgsmål, du ikke er klar på i deres vilkår eller ofte stillede spørgsmål. Ping deres domæne for at definere deres IP-adresser og bruge en IP søgning værktøj eller software til at fastslå deres placering. Glem ikke at lave en whois søgning at definere hvis siger programmerne i deres “om os” er det samme som det er i søgningen. Når du får denne information, sammenligne det med hvad de siger om sig selv. Også, aldrig tilmelde dig et program, der er hostet på en gratis hosting service eller websteder, der bruger de samme scripts. Aldrig svar på eventuelle e-mail, beder om en bekræftelse af dit Brugernavn og password.

Beskytte dig selv, din e-valuta-konti og din investeringer: Dette er et andet meget vigtigt punkt at bemærke. Undgå at bruge deres rigtige navne, når der beskæftiger sig med programmer, du ikke er sikker på, undtagen når det har at gøre med at modtage dine penge via bankoverførsel hvor du skal give din fulde detaljer til programmet for at muliggøre overførsel af midler til din konto. Også bruge forskellige adgangskoder til din e-valuta-konti, din e-mail adresse og dit investeringsprogrammer. Dette vil forhindre svigagtig programmer fra at forsøge at bruge den samme adgangskode, du brugte til at slutte sig til dem for at åbne din e-valuta-konti. Bemærk: Hvis du bruger e-guld, Sørg for du anvende sikkerhedsfunktionerne, som forklaret af e-guld til at beskytte din konto.

Undgå grådighed: Lad ikke den menneskelige faktor af grådighed overtage din investeringsbeslutninger. Svindlere bruger den menneskelige faktor af grådighed til at lokke dig til at investere dine penge med dem. Fra min personlige erfaring, har jeg mistet en masse penge at jeg tillod følelser af grådighed at gøre min investering for mig. Svindlere tilbyder meget høj og urealistisk renter inden for meget kort tid. Når dette sker, vil du vide straks at dette ikke vil vare men følelser af grådighed vil altid fortælle dig at give det en chance og det er, hvor din undergang og svigt vil begynde. Disse svindlere kan betale dig for første gang bare for at opfordre dig til at investere mere og når du gør, de forsvinder.

Vær venligst opmærksom på disse vigtige regler ovenfor og du vil nyde at investere i HYIP investeringsprogrammer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *